•  

  #moodhalmstad

  HEM

  VARUMÄRKEN

  BUTIKEN

  Öppettider: Måndag- Fredag 10-18,  Lördag 10-16,  Söndag, stängt

meny

VARUMÄRKEN

Handplockade

Följ oss gärna...

DESIGNERS REMIX

 

Designers Remix har en stor tilltro till innovativa och högkvalitativa material, vilket understryker deras experimentella anda i kreationen av plagg med ikoniska siluetter till en global marknad.

 

Charlotte Eskildsens unika design manifesterar skandinavisk minimalism, arkitektur och 3D-design för den moderna kvinnan.

BY MALENE BIRGER

 

By Malene Birger är ett internationellt etablerat modemärke från Danmark som startades 2003. Märket startades av Malene Birger och tillverkar feminina kläder i en modern tappning och fina accessoarer som gör stilen komplett.

 

Starka grafiska tryck, kontraster, samt intressanta snitt är kännetecken för By Malene Birgers knivskarpa och moderna kollektioner.

HOUSE OF DAGMAR

 

Dagmar är ett samarbete mellan tre svenska systrar - Kristina, Karin och Sofia. Dagmar var deras mormor, och arbetade som skräddare. Hon inspirerade sina barnbarn att utveckla sitt intresse för textil och design, i tidiga år.

 

Dagmars design är okonventionell och sofistikerad. Kollektionerna har en unik kombination av mode, hög kvalitet och vackra snitt. Här lever glamour och skräddarkonst i symbios med vackra material.

RODEBJER

 

Rodebjer är ett progressivt, internationellt modemärke som erbjuder avslappnade och eleganta plagg för alla tillfällen. Kollektionen avspeglar en passion för distinkta siluetter där böljande tyg och drapering är tydliga inslag.

 

Rodebjer designar plagg för den moderna, globala kvinnan som inte definieras av gränser. Hon utstrålar en livfullhet och självsäkerhet, där både inre och yttre stil är av stor betydelse.

DONDUP

 

Den italienska designern som gör de bästa jeansen i världen, enligt många. Dondup, som startades av Massimo Berloni och Manuela Mariotti 1999 i den lilla staden Fossombrone i Marche-regionen, lite norr om mellersta Italien, var uppstickaren som snabbt tog för sig.

 

Från att bara ha designat jeans har nu Dondup också skapat skjortor, jackor och kavajer. Det unika med Dondup är detaljerna: plaggen har, som man brukar säga, flera bottnar.

WOOLRICH

 

Outdoor-märket Woolrich är en sann amerikansk klassiker som funnits i över 180 år och var det märke som tog fram deras idag "signatur modell" Arctic Parka för att avse de hårdaste temperaturerna.

 

Woolrich är något som i alla tider har förknippats med bekväma och hållbara kläder av högsta kvalitet.

J BRAND

 

J Brand hade som mål att skapa tidlösa, klassiska och sofistikerade jeans med tonvikt på passning och inspiration.

 

Sedan lanseringen 2004 har J Brand uppnått en vinnande kombination av stil och komfort, med en vision om att skapa en jeans som passar så perfekt att den skulle följa konturerna av kroppen.

MONCLER

 

Grundades 1952 i Monestier-de-Clermont, Grenoble Frankrike. Moncler stil kombinerar extrema behov med dag-till-dag stadslivet.

 

Moncler producerar direkt och distribuerar sina egna kläder och accessoarer samlingar genom dess direkta butiker och världens mest exklusiva varuhus och flera märkesbutiker.

CIRCOLO

 

Med en stark passion för mode och textil tillverkning tog den italienska affärsmannen Gennaro Dargenio fram Circolo 1901. Ett resultat av hans stora intresse för att ta fram klassiska plagg i nya tolkningar och alternativa material.

 

Kläderna kännetecknas i stor utsträckning av ledigt framtonade men ändå stiligt skurna kavajer, kostymer och tröjor.

STENSTRÖMS

 

I Stenströms kollektioner är du välklädd under livets alla höjdpunkter, de festliga som de vardagliga. När skräddaren August Stenström grundade företaget 1899 i Helsingborg spred sig ryktet snabbt att han gjorde de bästa skjortorna.

 

Stenströms skjortor tillverkas ännu i dag med en tradition av kvalitetstänkande.

CARE LABEL

 

Uppmärksamhet på detaljer är något som gör Care Label´s jeans omisskännliga.  De tar hand om sin produkt som kan innebära något nytt och annorlunda för varje person som bär det.

 

Trycken i screentryck, de rena koppar knappar som oxiderar med tiden, färgerna på kontrasterande märken är alla en del av de oändliga sätt att vara en Carelabelist.

MALA ALISHA

 

 

Mala Alisha producerar sjalar av den allra högsta kvaliteten i rena naturmaterial.

 

Ull, siden, cashmere, linne och bomull samt blandningar därav. Värm och pryd din hals med något unikt och vackert.

PRET POUR PARTIR

 

Tidiga 2000-talet, affärmän på en flygplats och denna smärta observation: Alla män bär en parkas utan på sin kostym. För att åtgärda denn skapade designern Xavier Aujard en överrock med grafiska linje och kuvertering.

 

Den nya generationens parkas var född. Så började den fantastiska framgångssagan om Pret Pour Partir.

DIANE VON FURSTENBERG

 

Diane von Furstenberg är ett av de främsta namnen inom amerikanskt mode och förknippas oftast med sina ikoniska wrapklänningar och karaktäristiska mönster.

 

Sedan starten 1972 har DVF vuxit till ett globalt livsstilsvarumärke med hängivna fans världen över.

UBER

 

Med kunskapen om tekniskt avancerade plagg sittande i ryggraden bjuder det norska varumärket UBER på ytterplagg med en enkel och funktionell design för det nordiska klimatet.

 

Plaggen finner inspiration från svunna tiders avancerade funktionsplagg som Mackintosh klassiska rock från början av 1800-talet och den senare uppfunna trenchcoaten.

ASH

 

Det italienska varumärket ASH grundandes år 2000 av Leonello Calvani och Partick Ithier som båda hade tidigare erfarenhet av branschen.

 

Kombinationen av italienskt och franskt gav varumärket en bra start på marknaden.

AF KLINGBERG

 

Af Klingbergs vision är att tillverka vackra skor som faktiskt är bekväma att gå i.

 

I varje sko använder de långlivat och högteknologiskt anti vibrations material som motverkar smärta för dina fötter under dagen. Bekvämlighet att uppleva men inte att se.

PHILIPPE MODEL

 

Philippe Model har en stor variation av modeller på komfortabla skor, oftast sneakers. Deras lediga still är perfekta att kombinera till en stilig överdel.

HENDERSON CASHMERE

 

Henderson Cashmere ger dig de vackraste kläder och assesoarer för kvinnor.

 

Deras fashionabla stil med en släng av klassiskt har gjort Henderson Cashmere till en framgångsraket i modevärlden på väldigt kort tid.

 •  

  #moodhalmstad

  HEM

  VARUMÄRKEN

  BUTIKEN

  Öppettider: Måndag- Fredag 10-18,  Lördag 10-16,  Söndag, stängt

Öppettider:

Måndag-Fredag, 10-18

Lördag, 10-16

Söndag, stängt

Mood

Storgatan 21

302 43 Halmstad

035-21 10 22

info@moodfashion.se

 •  

  #moodhalmstad

  HEM

  VARUMÄRKEN

  BUTIKEN

  Öppettider: Måndag- Fredag 10-18,  Lördag 10-16,  Söndag, stängt

 •  

  #moodhalmstad

  HEM

  VARUMÄRKEN

  BUTIKEN

  Öppettider: Måndag- Fredag 10-18,  Lördag 10-16,  Söndag, stängt

 •  

  Öppettider: Måndag- Fredag 10-18,  Lördag 10-16,  Söndag, stängt

  #moodhalmstad